Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

кога ќе биде изготвен закон со кој ќе се реши статусот на борците на она.

Од: АБЕДИН ЗУМБЕРИ За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил:  Министер за труд и социјална политика 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.