Пратенички прашања


Седница 77 - 05.11.2009

Дали телевизијата бтр ги има пријавено вработените и дали плаќа придонеси за нив.

Од: АМДИ БАЈРАМ За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил: Министер за труд и социјална политика  24.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.