Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

што превзема министерството за здравство за елиминирање на жолтицата што се појави во основните училишта браќа рамиз и хамид и 26 јули.

Од: АМДИ БАЈРАМ За: Министер за здравство

Одговорил: Министер за здравство  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.