Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

дали сте подготвени да се извините на сдсм и на сите оние кои во овој период беа етикетирани како предавници.

Од: АНДРЕЈ ПЕТРОВ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.