Пратенички прашања


Седница 81 - 26.11.2009

дали во патните исправи во графата државјанство треба да стои државјанство на рм или македонско.

Од: РАФИС АЛИТИ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил: Министер за внатрешни работи  11.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.