Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

кое е значењето на проектот за изградба на хидроцентрали и за кои локации станува збор.

Од: ФЕМИ ЈОНУЗИ За: Министер за економија

Одговорил: Министер за економија  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.