Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

до каде е проектот за реконструкција на локалните и регионални патни правци кој се финансира од светска банка.

Од: ФЕМИ ЈОНУЗИ За: Министер за транспорт и врски

Одговорил:  Министер за транспорт и врски 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.