Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

колку средства се реализирани од предвидените 70 милиони евра субвенции во земјоделието.

Од: ФЕМИ ЈОНУЗИ За: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Одговорил:  Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.