Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

дали припадниците на ОНА и нивните семејства се предвидени во Буџетот да добијат средства и дали ова прашање еднаш засекогаш ќе биде решено.

Од: ГОРАН СУГАРЕВСКИ За: Председател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.