Пратенички прашања30.11.2009

дали е можно отварање на матична служба во село горно јаболчиште.

Од: ИЛИЈА ДИМОВСКИ За: Министер за правда

Одговорил: Министер за правда  14.12.2009

Прашање Одговор

Click