Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

дали планирате програмата за флуорирано млеко да ја проширите и за децата од училишна возраст.

Од: ЈОВАН ЛАЗАРЕВ За: Министер за здравство

Одговорил: Министер за здравство  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.