Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

дали министерството за култура планира реконструкција и санација на манастирот свети архангел и михаил во берово.

Од: МАРИЈА РАШКОВСКА За: Министер за култура

Одговорил: Министер за култура  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.