Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

каква е економската состојба во нашата земја и до каде е подготовката на буџетот на рм за 2010 година.

Од: МАРИЈА РАШКОВСКА  За: Министер за финансии

Одговорил: Министер за финансии  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.