Пратенички прашања


Седница 77 - 05.11.2009

зошто промовирате селективен пристап и двоен аршин во вашата работа и дали тоа н е злоупотреба на функцијата која ја обавувате.

Од: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ  За: Председател на Државната комисија за спречување на корупцијата

Одговорил:   Председател на Државната комисија за спречување на корупцијата 24.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.