Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Дали до крајот на месецот ќе пристигнат 100 илјади вакцини за грипот, кога ќе стигне останатата доза и колку здравствени работници се вакцинирани со оваа вакцина.

Од: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ За: Министер за здравство

Одговорил: Министер за здравство  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.