Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

до каде е проектот со бесплатните учебници.

Од: РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА За: Министер за образование и наука

Одговорил:  Министер за образование и наука 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.