Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

каде бевте на 17 октомври кога собранието расправаше по законот за демаркација на границата со република косово.

Од: РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.