Пратенички прашања


Седница 77 -  05.11.2009

според кој член од законот јавната здравствена установа од свети николе трошоците за асистенција при транспорт на душевно болните лица ги префрла на товар на семејствата односно на товар на матичните лекари.

Од: СТАНКА АНАСТАСОВА За: Министер за здравство

Одговорил: Министер за здравство  25.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.