Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

дали министерството за внатрешни работи повикува на информативни разговори интелектуалци, колумнисти кои јавно не се согласуваат со некои политики на владата.

Од: ТИТО ПЕТКОВСКИ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил: Министер за за внатрешни работи  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.