Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Дали ќе продолжите понатаму со арач политиката или ќе се откажете од вашите реклами, кампањи, споменици и други непродуктивни трошоци.

Од: ТОМЕ ЧИНГОВСКИ За: Председател на Влада на РМ

Одговорил: Министер за финансии  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.