Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

зошто не бевте присутен во собранието на денот на ратификацијата на договорот за границата со република Косово.

Од: ТОМЕ ЧИНГОВСКИ За: Председател на Влада на РМ

Одговорил:  Председател на Влада на РМ 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.