Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

што подразбира моделот на активна резерва за решавање на прашањето на професионалните војници.

Од: ВИОЛЕТА ТАШЕВА За: Министер за одбрана

Одговорил: Министер за одбрана  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.