Пратенички прашања


 

Седница 77 - усно 05.11.2009

Дали во министерството за труд и социјална политика постои работна група за изработка на посебен закон за обештетување на припадниците на она.

Од: ВИОЛЕТА ТАШЕВА За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил:  Министер за труд и социјална политика 05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.