Пратенички прашања


Седница 77 - 05.11.2009

 кој мерки ќе ги превземе министерството за животна средина и просторно планирање за отпадот кој се создава со активирање на рудникот во липково.

Од: ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ За: Министер за животна средина и просторно планирање

Одговорил:  Министер за животна средина и просторно планирање 18.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.