Plenarni sednici
 
Пленарни седници


3 јули 2000 година

Педесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Прашање за доверба на Владата на Република Македонија.

стенографски белешки  054 седница 3.7.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.