Plenarni sednici
 
Пленарни седници


27 јули 2000 година

Педесет и петта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Избор на нов состав на Владата на Република Македонија.


стенографски белешки  055 седница 27.7.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.