Plenarni sednici
 
Пленарни седници


12 октомври 2000 година

Педесет и седма седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

1. Информација за  случувањата за време на вториот круг од локалните избори 2000 година во Охрид; со

- Информација за изборните неправилности на локалните избори 2000 година;

- Информација за загрозеноста на личниот интегритет и безбедноста на пратениците од ВМРО-Вистинска Македонска Рефорска Опција, семејствата и нивните имоти;

- Информација за текот на локалните избори 2000 година, во западниот дел на Република Македонија;

2. Предлог за донесување на закон за изменување и дополнување на Законот за залог на подвижни предмети права, со Предлог на закон;

3. Предлог за донесување на закон за изменување и дополнување на Законот за договорна хипотека, со Предлог на закон;

4. Предлог на декларација за осуда на секаков вид на загрозување на личниот интегритет на пратениците.


стенографски белешки  057 седница 12.10.2000

стенографски белешки  057 седница I продолжение 13.10.2000

стенографски белешки  057 седница II продолжение 16.10.2000

стенографски белешки  057 седница III продолжение 17.10.2000

стенографски белешки  057 седница IV продолжение 19.10.2000

стенографски белешки  057 седница V продолжение 23.10.2000

стенографски белешки  057 седница VI продолжение 24.10.2000

стенографски белешки  057 седница VII продолжение 26.10.2000

стенографски белешки  057 седница VIII продолжение 27.10.2000

стенографски белешки  057 седница IX продолжение 30.10.2000

стенографски белешки  057 седница X продолжение 31.10.2000

стенографски белешки  057 седница XI продолжение 1.11.2000

стенографски белешки  057 седница XII продолжение 2.11.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.