Plenarni sednici
 
Пленарни седници


3 ноемрви 2000 година

Педесет и осмата седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

1. Предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2000 година.

стенографски белешки  058 седница 3.11.2000 

стенографски белешки  058 седница I продолжение 6.11.2000

стенографски белешки  058 седница II продолжение 7.11.2000

стенографски белешки  058 седница III продолжение 8.11.2000

стенографски белешки  058 седница IV продолжение 9.11.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.