Plenarni sednici
 
Пленарни седници


23 ноември 2000 година

Шеесетта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Предлог на декларација за подигнување на нивото на односите на Република Македонија со Европската унија.

стенографски белешки  060 седница 22.11.2000

стенографски белешки  060 седница I продолжение 23.11.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.