Plenarni sednici
 
Пленарни седници


30 ноември 2000 година

Шеесет и прва седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

1. Предлог за избор на членови на Владата на Република Македонија;

2. Избор на претседател на Собранието на Република Македонија.


стенографски белешки  061 седница 30.11.2000

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.