Plenarni sednici
 
Пленарни седници


20 декември 2000 година

Шеесет и трета седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Информација за досегашните активности за продажба на Македонски Телекомуникации и идните намери на Владата на Република Македонија.


стенографски белешки  063 седница 20.12.2000

стенографски белешки  063 седница I продолжение 21.12.2000

стенографски белешки  063 седница II продолжение 25.12.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.