Plenarni sednici
 
Пленарни седници


21 декември 2000 година

Шеесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија

- Обраќање на претседателот на Република Македонија, г. Борис Трајковски.


стенографски белешки  064 седница 21.12.2000

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.