Plenarni sednici
 
Пленарни седници


8 јануари 2001 година

Шеесет и петта седница на Собранието на Република Македонија

- Обраќање на претседателот на Собранието, г. Стојан Андов, по повод одбележувањето на 10-годишнината од Првата конститутивна седница на повеќепартиското Собрание на Република Македонија.


стенографски белешки  065 седница 8 .1.2001

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.