Plenarni sednici
 
Пленарни седници


31 јануари 2001 година

Шеесет и седма седница на Собранието на Република Македонија

- Обраќање на господин Ели Визел, добитник на Нобеловата награда за мир.


стенографски белешки  067 седница 31.1.2001 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.