Plenarni sednici
 
Пленарни седници


21 февруари 2001 година

Шеесет и осма седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Информација за констатациите и сознанијата на Комисијата за надзор над работата на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање во врска со масовното прислушкување на разговори на носители на јавни функции, новинари и граѓани на Република Македонија од страна на државни органи.  


стенографски белешки  068 седница 21.2.2001

стенографски белешки  068 седница I продолжение 22.2.2001

стенографски белешки  068 седница II продолжение 26.2.2001

стенографски белешки  068 седница III продолжение 27.2.2001

стенографски белешки  068 седница IV продолжение 28.2.2001

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.