Plenarni sednici
 
Пленарни седници


1 март 2001 година

Седумдесетта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Предлог на закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Сојузна Република Југославија за протегање и опис на државната граница.


стенографски белешки  070 седница 1.3.2001 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.