Plenarni sednici
 
Пленарни седници


16 март 2001 година

Седумдесет и втора седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Информација за актуелната безбедносна состојба во Република Македонија.


стенографски белешки  072 седница 16.3.2001 (затворена за јавност)

стенографски белешки  072 седница I продолжение 17.3.2001 (затворена за јавност)

стенографски белешки  072 седница II продолжение 18.3.2001 (затворена за јавност)

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.