Plenarni sednici
 
Пленарни седници


12 април 2001 година

Седумдесет и трета седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Предлог на закон за ратификација на спогодбата за стабилизација и асоцијација меѓу Република Македонија и европските заедници и нејзините земји- членки.


стенографски белешки  073 седница 12.4.2001

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.