Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
  
БОРИС КОНДАРКО     

 

 


 

 

Член на СДСМ. Роден 1973 година во Скопје. Македонец. Адвокат. Се служи со англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.