Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЦВЕТКОВСКА БЛАГОРОДНА


  
 


     
 
   
     
      
   
 Член на СДСМ. Родена 1949 година во Крива Паланка. Македонка. Професор по македонски јазик и литература. Се служи со францускиот и српскиот јазик. Живее во Крива Паланка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.