Пратенички групи за соработкаДАНАИЛ ДОНЧЕВ

 

 

 

 

Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Ново Село, Струмица. Македонец. Магистер по економски науки. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Click