Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ДУРАКУ САДУЛА

 

 
  
 


     
 
   
Член на ДУИ. Роден 1960 година во с. Липково. Албанец. Машински инженер. Се служи со германскиот јазик. Живее во с. Липково.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.