Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЕФТИМ МАНЕВ

 

 

 

 

 

 

Роден во с. Сулдурци, Радовиш. Македонец. Завршил Правен факултет во Скопје. Општински јавен обвинител во Општинското јавно обвинителство - Радовиш. Живее во Радовиш. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.