Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
                                                               ЕЈУП РУСТЕМИ 

 

    
Член на ДУИ. Роден 1968 година во с. Џепчиште-Тетово, Р. Македонија. Албанец. Завршил Природно математички факултет. Работел како професор во средно училиште во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.