Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЕЛМАЗЕ СЕЛМАНИ

 

 

 


 

Член на ДПА. Родена 1958 година во с. Горње Лупче, Подујево. Албанка. Доктор специјалист по гинекологија. Добро го познава српскиот јазик, а се служи со англискиот и турскиот јазик. Живее во Врапчиште..


  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.