Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ФИЛИПОВА ВЕРИЦА

 
  
 


     
 
   
     
      
   
Член на СДСМ. Родена 1958 година во Штип. Македонka. Дипломиран електро инжeнер. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.