Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ХИСНИ ШАЌИРИ 

 


  
 


     
 
   

Роден е 1949 година во с. Отља, Куманово. Албанец. Завршил Филозофски факултет, група Историја. Невработен. Живее во с. Отља.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.