Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
  

ХУСЕИНИ ХУСЕИНЏЕВАТ 

 

 


   
Член на ДУИ. Роден 1945 во Тетово, РМ. Албанец. Има завршено високо образование. Просветен работник со искуство од 28 години. Добро зборува француски јазик, се служи со англиски, турски и српски, а учи арапски јазик.Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.