Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЈУСУФ АРИФИ

 

 


   
Член на ДУИ. Роден 1963 година во Камењане, Тетово, Р.Македонија. Албанец. Завршил Факултет на физичка култура. Работел како наставник во ОУ "Наим Фрашери" во Боговиње и во тетовската гимназија "Кирил Пејчиновиќ". Член на ДУИ од нејзиното формирање. Живее во с. Камењане, Тетовско.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.