Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


      
 

ЉУПЧЕ МЕШКОВ

 

 

 

  


Член на ЛП Роден 1948 година во Скопје, РМ. Македонец. Има високо образование. Од мај 1973 е вработен во фондот на ПИОМ, со прекин од четири месеци, кога извршува должност на секретар на Секретаријатот за организација и прописи во Собранието на Скопје. Од декември 2000 година, директор на Фондот. Добро зборува англиски јазик. Живее во Скопје

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.